torsdag 27 november 2008

Liverpool vidare

Liverpool gick på onsdagskvällen vidare till åttondelsfinal
i Champions League sedan man hemma på Anfield
besegrat Marseille.

Med Gerrard och Alonso tillbaka i startelvan och signifikativt var det dessa båda herrar som låg bakom det matchavgörandet målet efter 23 minuter. Liverpool inledde matchen bäst medan Marseille kom igen före halvtidsvilan och i en andra halvlek som var betydligt mer underhållande och händelserik än den första tog Marseille över spelet allt mer medan Liverpool inriktade sig på kontringsspel och med viss möda säkrade spel i åttondelsfinalen. Inför 40 024.

Rafael Benítez plockar in Steven Gerrard och Xabi Alonso i startelvan jämfört med matchen mot Fulham och ut går Lucas Leiva och Robbie Keane som båda sitter på bänken tillsammans med David Cavalieri, Andrea Dossena, Yossi Benayoun, Martin Kelly och Ryan Babel.

Det innebär att Liverpool ställer upp med Pepe Reina i mål bakom en fyrbackslinje bestående av Alvaro Arbeloa, Jamie Carragher, Daniel Agger och Fabio Aurelio sett från höger.

Javier Mascherano tar tillsammans med Alonso en lite djupare position bakom Gerrard på mittfältet med Albert Riera till vänster och Dirk Kuyt till höger.
Torres startar ensam på topp.

Forza LIVERPOOL

Källa: http://www.svenskafans.com/england/liverpool/artikel.asp?id=267462

Inga kommentarer: